Nejnovější recenze ze sekce Stoly na stolní tenis
- na dnešní dobu opravdu kvalitní zpracování
- vše sedělo na mm přesně
- rovinatost desek perfektní
- Betelné provedení - vypadá to, že snese i neopatrné zacházení
- Plastová kolečka - mohla by být pogumovaná
- Je to drobnost, ale do jednoho držáku na pálky se při standardní tloušťce potahu pálky 2mm těsně (asi o 1mm) nevlezou dvě pálky.
Perfektní stůl - jsem velmi spokojen - velice kvalitní zpracování - vše sedělo na mm přesně - made in Germany
- vejdete se na opravu malý prostor a dobře si zahrajete. hra na malém stole je trochu jiná než na velkém, ale stejně zábavná
- deska stolu je trochu měkkčí, lehce se poškrábe, ale vzhledem k ceně je to OK
- Část nosné konstrukce (ta na obrázcích s velkým nápisem Stiga) je z plastu, uvidíme, jak dlouho vydrží.
- Nožičky nejsou štelovací, tj. musíte mít rovnou podlahu nebo podkládat.
- Kolečka nejsou aretovací, při divočejší hře dětí Vám stůl poodjede.
- Celkový dojem po pár dnech občasné hry je vynikající.
Zahájena reklamace 3 vad, konstrukčně velmi nedokonalé, kvalita neodpovídá ceně.
- Bez jediné výhrady, dobrá volba, lehká manipulace, kvalita.
výboný, jsme maximálně spokojeni
- Promyšlená a pevná konstrukce.
- skladný, rychle připravený ke hře
- Nevýhoda byla, že klíč k utažení nebyl součástí produktu
- all fine
all fine
ok
- Slušná cena
- O
Celková spokojenost
- Kvalita za rozumnou cenu
kvalitni vyrobek. NIcmene treba pocitat s casem na jeho slozeni.
- Montaz dle navodu naprosto bez problemu
- Masivni, skvela kvalita
- Bytelne provedeni
- Na koleckach se pohybuje naprosto lehce
- Rozlozeni/slozeni zvladne i dite
- Je fakt hodne tezky, montovat ho musi 2 chlapi
- Doprava je taky problematictejsi
Skvely stul na domaci hrani. Urcite vydrzi i venkovni hrani v krasnem pocasi. Naprosto lehky presun na koleckach, jednoduche slozeni a rozlozeni. Je bytelny, plocha je skutecne masivni, ma vyborny zvuk. Perfektni stul!
- Dalo by se to lépe zabalit, jeden šroubek na desce stolu jsem musel měnit za širší.
Vypadá to celkem bytelně a kolečka jsou super.
- Je skladaci a tudiz nezabere prilis mista.
Montaz zabere trochu casu, ale vysledek stoji za to. Mechanismus skladani funguje velmi dobre.
spokojenost, snadná manipulace při skládání a rozkládání
- Za tu cenu je kvalitní
- Vše šlo dobře složit, nic nechybělo
- Lehce se dá změnit když budu chtít hrát sám
- Manipulace se stolem je lehká
- Jediné mínus bych viděl upevnění koleček, příjde mi takové divné, jako že to může kdykoliv vypadnout, ale budu doufat že se tak nestane.
Celkově bych stůl určitě doporučil, složení stolu zvládne i jeden šikovný kutil, jen je pak trochu potřeba pomoc s deskami a někde něco přidržet, takže jako pomocník může být i žena. Vše sedí přesně, a stůl je i celkem stabilní. Pro domácí použití určitě doporučuji.
Ok
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »