Nejnovější recenze ze sekce Stoly na stolní tenis
- opravdu pěkný vzhled
- snadná montáž
- dobrá značka s historií (Japonsko)
- dobrý sklápěcí mechanismus, zvládnou i děti
- při tréninkové poloze (sklopena půlka stolu) je deska blízko síťky, tudíž nepadá míček za síťku jako u verze Korbel
- byl rychle k dodání, stoly jiných značek byly kompletně vyprodané
- Made in Germany
- nebržděná kolečka
- rám desky stolu je sice 50 mm vysoký, ale je pouze z C profilu, který je cca 10 mm široký a pár mm tlustý. Myslel jsem si, že rám bude z O profilu alespoň 50x15 mm a pevnější. Šířku ale nikde neuvádějí a nenapadlo mě to, že to bude takto. Když za rám chytnete z boku tak se velice snadno vyhne do strany, při tlaku na desku je to lepší, stůl se ale stejně prohne.
- když chci se stolem přejet z trávy na zámkovku, tak není moc za co chytnout a nadzvednout a i tažení po trávě není moc snadné, protože z důvodu tenkého C profilu rámu desky se za toto chytnout nedá, protože bych ho ohnul. Musím tedy táhnout a zvedat za rám u koleček = není moc praktické
- Není moc vhodný na trávu, protože vždy po přivezení a rozložení je nutné přesně nastavit nohy (což nevadí), ale protože tráva není tak rovná jako zámkovka a nastavení se dělá malým stavěcím šroubem ze spodu nohou, ke kterému se v trávě moc nedostanete, tak to není úplně praktické. Vždy musíte nadzvednout celou desku stolu, ručně a nebo klíčem vyšroubovat a pak zase desku položit. Lepší je verze s většími nohami, u kterých lze točit spodním bajonetem i při postavených nohách na zemi. Na zámkovce / pevné ploše to tolik nevadí.
Byl to jeden z mála stolů, který byl vůbec k sehnání, hrajeme na něm denně a rádi, ale výše popsané mínusy mne i s ohledem na cenu stolu mrzí. Hlavně pevnost rámu stolu, nastavování výšky nohou a převážení po trávě. Kdyby měl nějaké pevné madlo, za které se dá táhnout, bajonet na nohách a pevný rám pod deskou, tak bych dal 100%.
- Kvalítni vyroba
- kvalita
Sestavení stolu dle návodu jde velice dobře, je přehledné a není problém (očíslované sáčky s komponenty). Mechanismus skládání jednoduchý, mobilita výborná.
- Snadná manipulace
- Do detailu promyšlený stůl i úložným prostorem pro pálky a míčky
- Odolnost proti dešti
Výborně koncipovaný stůl s možností tréningu jednoho hráče, okamžitě zaujal i mé kamarády kteří uvažují o jeho koupi
- snadné sestavení
dobrá kvalita
- Velmi kvalitní stůl, za přijatelnou cenu
- Dobrý poměr kvalita a cena.
jednoduchá montáž,
- Bytelná konstrukce.
- Celkem bezproblémová montáž.
- Solidní provedení.
- hmotnost
- desky jsou zkroucené/prohnuté
- je to polotovar na dodělání a vyztužení
- Kompetnost
- Velmi kvalitní deska
- podrobný popis sestavení stolu
- výborný videonávod
- Po sestavení stolu nesedí desky úplně přesně proti sobě (asi o 0,5 cm)
Až na posun desek stůl splnil má očekávání.
- Kolečka nemají brzdu, ale dá se dokoupit
Krátká doba na zkušenost s produktem, zatím vše OK
- Trošku nepřehledný návod k sestavení, jinak vše OK.
- Opravdu skvělý návod na sestavení a popsané sáčky se šroby , byla to radost
- Kvalitní zpracování všechno sedělo přesně vrtané otvory , žádný problém s montáží
- Kolečka na kterých pomerně těžký stůl , lehce přemístíte
- Při složení zabírá minimální prostor
- Zatím jsme nenašli
Na svoji cenu velmi dobrý výrobek , užíváme s celou rodinou
- Skvělý ping pongový stůl, lehký, solidní, praktický, jsem velice spokojen, odpovídá bombastickým recenzím, který jsem na něj četl
- kvalitní výrobek za rozumný peníz