Nejnovější recenze ze sekce Stoly na stolní tenis
- pěkný, dobrá cena
stůl je pěkný, trochu problémem byla chyba v návodu a zatím jsme nepřišli na to, jak vypnout síťku. Jinak spokojenost
Stůl je výborný. Pozor na delší montáž. V jednom člověku nejde zvládnout.
Přehledný a jednoduchý návod na montáž. Ještě jsem se s takovým.nesetkala. Manžela jsem potřebovala jen k montáži desek. Jsem moc spokojená. Děkuji!
- skvělý pro děti
Sponeta S1-72e
Přidáno: 13. července 2017
(naposledy upraveno 13. července 2017)
Zakoupeno v MASTERSPORT.cz
Produkt OK, použití splňuje očekávání a je dobře vymyšlen.
Návod k montáži vyžaduje maximální soustředění a potřeboval by trochu dotáhnout. Úspěšná montáž však zase přinese radost. Výrobce by měl kontrolovat počet přibalených šroubků, nic sice nepřebývá, ale opak je pravdou.
- stabilní, snadná manipulace
- Volili jsme kvalitní venkovní stůl, manipulace jednoduchá, zvuk odrážejícího míčku docela příjemný.
- Při montáži nutno postupovat při dotahování opatrně, jinak dochází k promáčknutí profilu noh stolu. Chápu, že zvětšení tloušťky profilu je přímo úměrná váze stolu.
- výhodná cena
- o žádné nevím
- základní verze, ale pro děti úplně stačí
super rozložitelnost i skladnost i v jednom. Doporučuji
- Stolní tenis jsme si pořídili na zahradu a využíváme ho tři generace.Snadno se s ním manipuluje v případě nepříznivého počasí
Super záležitost! Moc si ho užíváme
- zboží naplnilo naše očekávání
- denně hrajeme
- zatím nic
doporučuji
- jednoduchá manipulace při skládání
- místo pro uložení pálek a míčků
Myslím, že kvalita odpovídá ceně.
Produkt dorazil s drobnou výrobní vadou. Vlastní oprava bude jednodušší a levnější než reklamace
- vzhled
- kvalita zpracování
- tenká hrací deska
- subtilnější konstrukce (ale i přesto stůl působí kvalitně)
- při hře jednoho hráče o sklopenou "stěnu" je za síťkou mezera, do které často padá míček
Dobře zabalené, perfektní návod na montáž (zabere max. 2 hodiny) - vše je do detailu rozkreslené a popsané, všechny díly do sebe skvěle zapadají a nikde není potřeba používat zbytečnou sílu.
Stůl má tenčí desku, což se dá ale u této cenové kategorie očekávat. Na hraní na zahradě ideální.
- stabilní
- složitější montáž
doporučuji
- Pěkný venkovní stůl
- Za ty peníze by mohla být více vyztužená hrací deska.
Za ty peníze by mohla být více vyztužená hrací deska.
Ostatní konstrukce je dostačující.
Doufám že dlouho vydrží.
Montáž jednoduchá,zvládnul jsem stůl sestavit úplně sám.
- Skladný a snadno složitelný stůl.
- Stůl je dodáván v dílech (viz IKEA) sestavení trvá několik hodin.
- Hrací deska je s laminované dřevotřísky - tj. křehká.
- Připevnění drobných dílů v krabici je dost nedbalé - při přepravě se sesypaly. Při přepravě je problém s velikostí a hlavně váhou.
Pěkný stůl za dobrou cenu. Dobré zajistit asistenci přepravci při manipulaci s dodávkou při dodání.
- Za ty penize nejlevnejsi solidni OUTDOOR stul
- Montaz vam zabere 3 hodiny, potrebujete jej montovat v min 2 osobach (fakt!). Neni to negativum, jen s tim pocitejte.
- Mohl byt trosku pevnejsi, ale je to OK