Nejnovější recenze ze sekce Stoly na stolní tenis
- lehce sestavitelny a dobra stabylita
- Kvalitní výrobek, nízká cena
- složitější montáž
- na domácí pinkání akorát
Vybral jsem tento levnější model, protože jsem nevěděl jak dlouho to bude rodinu bavit, takže jsem od toho ani moc neočekával. Ovšem velice mě překvapilo, jak kvalitní výrobek jsem za tuto cenu dostal. Pravda je že je rozebraný do posledního šroubku, ale pro mě je to výhoda, protože mě montování docela baví. Celková doba montáže nepřesáhla 1,5 hodiny, návod je přehledný a při montáži snad ani nejde udělat chybu. I balení všech potřebných dílů je řešeno velice přehledně. Montáž zvládne jeden člověk, na finální přimontování desek bych ale doporučil pomoc někoho dalšího.
Mohutná konštrukcia, bezproblémová montáž, nádherná temne - zelená farba
- Pěkný mechanismus zavírání a otevírání stolu.
- Sestavení je minimálně na půl den, ale je to BOMBA - obrovské Lego pro dospělé. Návod je opravdu dobrý, jako v Legu. Některé postupy vyžadují dva dospělé.
- Matnější povrch (většinou hrajeme na lesklejším a je to poznat)
- Člověk se při sestavení zapotí, a to je v dnešní IT době dobře (pokud tedy nepoužije aku šroubovák a ten tedy použít nedoporučuji - závit strhnete jen jednou)
- Německá dokonalost - vše sedí na milimetry
- Dobrá manipulace se složeným stolem
- Pozor: všechny díly i ty nejmenší tam jsou jen tolikrát, kolikrát je potřebujete - žádná rezerva.
- V jedné z konečných fází návodu dojde k tomu, že kovové tyčky se při montáží trochu "prohnou" - vlastně je potřeba použít trochu násilí, aby si to tam "sedlo". Tam se asi každý zasekne a několikrát zkouší různé varianty, a jestli opravdu tak a jestli to správně pochopil atp. V této části návodu by mohlo být nějaké upozornění nebo značka, že to je v pořádku ...
Za ty peníze opravdu kvalitní produkt. Neříkám, že by stačil závodnímu hráči, to asi ne, ale na každovečerní pinkání v garáži s klukem úplně super. Spokojenost na 100%.
- Velká kolečka, dobře se s ním manipuluje v trávě. Složení a rozložení zvládne i dítě.
Zatím jsem spokojená, uvidíme po zimě. Výrobce toho dost nasliboval.
Za málo peněz funkční stůl pro rekreační hraní bohatě dostačuje.
- Jsem zatím spokojená, dobře se na stole hraje,snadno se skládá a dobře se s ním manipuluje
Perfektní !
poněkud složitější sestavení
Kvalitní provedení za přijatelnou cenu. Montáž trvá dlouho, ale to nejde jinak. Návod je výborný. Modrá barva je pěkná, tvrzení, že zelené stoly jsou kvalitnější je hloupost. Dobře se skládá a nezabere moc místa, takže se do běžné garáže vejde i auto.
- Kvalita
- celkem pevná deska i konstrukce
- Mohli by dělat delší šrouby na stavěcích nožkách na křivý terén.
- Vse super.
- Sdlouhave skladani.
- výborný poměr cena a kvality
- Kvalitní zpracování
- Dobrá cena
- Snadné složení a rozložení
- Složení zabere minimálně 2 hodiny.
Pro hraní na zahradě vyhovující a i po nekolika deštích je povrch stolu stále jako nový. Doporučuji
rychlost dodání, vhodná doprava, ochotný řidič- snad jen řidič by si sám se složením a uložením na místo dodání neporadil, ale celková spokojenost
- Dobré zpracování
- Stabilní
- Relativně jasná montáž
- Dobrá manipulace a skládání
- Venkovní použití a dobrá hra na stole
- Čas potřebný na montáž - asi dvě hodiny, nějak jsem čekal míň.